Stapje voor Stapje

Stapje voor Stapje

Stapje voor Stapje

Stapje voor Stapje is opgericht in 2006.

Stapje voor Stapje richt zich op coachen in de persoonlijke ontwikkeling. Niet wat er gebeurt bepaalt hoe we zijn, maar de manier waarop wij reageren op de wereld. In de coaching wordt gebruik gemaakt van Meerdimensionaal Lichtwerk Healing en Reading technieken.

 

Essentie van Stapje voor Stapje

Hier

Hier is waar je echt bent. Mijn streven is echt te zijn. In onze opvoeding en omgeving hebben we geleerd ons te gedragen volgens de normen en waarden van de samenleving. Hierdoor zijn we vaak het contact met wat we echt willen en hoe we echt willen zijn verloren. Hoe is dat voor jou? Kan ik je helpen uit te vinden wat je echt wilt? Of is het een illusie dat we hier zijn?

 

Nu

Nu is alles wat er is. Vaak zijn we alleen bezig met het verleden of in de toekomst. Terugkomen in het nu: contact met de emoties van dit moment is een uitdaging. Genieten van wat er is is het motto, zonder eraan vast te houden.

 

Ik hou van mij

Vaak zijn we heel hard voor onszelf. Is dat nodig? Is het mogelijk met liefde te kijken naar wat je gedaan hebt, wat je doet en wat je gaat doen? Hiervoor is het nodig te accepteren dat dingen zijn zoals ze zijn en dat alles verandert.

 

De langste reis begint met de eerste stap:

Stapje voor Stapje

Vanuit het Hier en Nu vormt zich onvermijdelijk de toekomst. De eerste stap is het begin van de toekomst. De toekomst is anders dan het heden. Waar wil jij echt naartoe? Kan je zelf sturen? Kan je dit met liefde doen?