Stapje voor Stapje

Martin van der Meulen

Wie ben ik?

Ik ben Martin van der Meulen (1965), 2 kinderen. Eigenaar en enige werknemer van Stapje voor Stapje Coaching.

Achtergrond

Na mijn studie veefokkerij aan de Landbouw Universiteit Wageningen heb ik enige jaren op verschillende plaatsen gewerkt als wetenschappelijk medewerker. In die tijd ben ik verschillende keren tegen een burn out aangelopen. Hierdoor werd ik steeds meer geïnteresseerd in de oorzaken van die ziekte. Uiteindelijk heeft dit in 2005 geleid tot de beslissing mij te richten op mijn eigen ontwikkeling en de ontwikkeling van anderen.

Meditatie

In de afgelopen jaren heb ik intensief Vipassana meditatie beoefend. Naast regelmatige korte meditatie in het gewone leven heb ik een aantal langdurige meditaties in stilte gedaan. De langste was een drie maanden meditatie in het Gaia House in Engeland. Vipassana of inzicht meditatie is een vorm van meditatie waarbij alles wordt benoemd. Voor meer informatie hierover zie de website van de Stichting Inzicht Meditatie Nederland

Coach/trainers opleiding

Na intensieve meditatie wilde ik de verworven inzichten delen met anderen. Al snel kwam ik erachter dat dit niet lukte. Daarom heb ik gekozen een opleiding tot trainer/coach te gaan volgen: Trainen met Hart en Ziel. Deze opleiding heb ik met goed gevolg in juni 2006 afgesloten. In mijn coaching gebruik ik de zes niveaus van coaching: omgeving, fysiek, mentaal, emotioneel, gedrag en spiritueel.

Meerdimensionaal Lichtwerk opleiding

In mei 2009 zal ik mijn certificaat ontvangen van de 3 jarige Meerdimensionaal Lichtwerk opleiding van Laura Trautwein van Nyima in Arnhem. In deze spirituele coachings opleiding heb ik geleerd hoe de intuitie die ik al voelde in de eerdere opleiding kan gebruiken voor Healing en Reading. In de opleidng is ervaring opgedaan in een coachingstraject met deze manier van werken. Meerdimensionale Healing en Reading maakt deel uit van de coachingstrajecten die ik nu aanbied.

Neem vrijblijvend contact op met mij wanneer je hierin geïnteresseerd bent.

Graag wil ik mijn ervaringen en vaardigheden inzetten om jou te helpen