Stapje voor Stapje

Tantra op zoek naar de absolute liefde door Daniel Odier

Beoordeling:
Nieuw
Omslag Tantra voorkant
Omslag Tantra voorkant Omslag Tantra achterkant

Tantra op zoek naar de absolute liefde

Daniel Odier

Korte inhoud:
Twintig jaar lang zocht Daniel Odier vergeefs naar een geestelijke leraar tot hij in de eenzaamheid van de Himalaya de weg vond naar Devi, de in afzondering levende ascete en meesteres van het geheimzinnige shivaïtische Tantrisme. Na adembenemende beproevingen introduceert zij hem in de esoterische leer van het ware Tantra. Odier leert dat Tantrische seksualiteit en mystiek één zijn, en hij ervaart de macht van de absolute liefde van een 'god-vrouw'.

Het boek is nu leverbaar.

De heruitgave van het boek is een particulier initiatief. Verkoop van het boek uitsluitend via deze website en eventueel op evenementen. 

9789056890537


Prijs: 18.95 EUR
Aantal: 
Artikelbeoordeling
Martin van der Meulen, 12.10.2012
Koorddanser schrijft over dit boek: "Tantra ziet Daniel Odier als een training van de geest om de kalmte die je tijdens meditatie krijgt, uit te breiden naar het alledaagse, zodat het een permanente bewustzijnstoestand wordt. Massage is hierbij een hulpmiddel: vanaf de buitenkant van het lichaam dringen de gewaarwordingen door tot al je inwendige organen, zodat elke beweging behaaglijk is. Negatieve ladingen schieten los, de soepele spieren dienen een sterke, vrije geest."
roy, 19.06.2012
Zalig boek,wakker worden verzekerd!
Jan Makker, 13.04.2012
Met dit initiatief zal je velen een plezier doen!
admin, 20.02.2012
Fantastisch boek, al zeg ik het zelf. Gelukkig ben ik niet de enige.
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH